U bent hier

HAPPY MEAL

Een en al gezelligheid met de huisdieren!

Nieuw in het Happy Meal™!

Maak er een gezellige boel van met de huisdieren van Huisdiergeheimen 2!

Vanaf donderdag 13 juni 2019 zitten er 12 lieve huisdieren in het Happy Meal. Ieder huisdier heeft zijn eigen specialiteit en karakter. Deze huisdieren vind je tot en met woensdag 24 juli in het Happy Meal, zolang de voorraad strekt. 

 

ALGEMENE HAPPY MEAL INFORMATIE

Als het grootste familierestaurant van Nederland biedt McDonald's voor iedereen wat wils. Voor jong tot oud, met een breed assortiment eten en drinken biedt McDonald's plezier voor de hele familie. Van een Happy Meal voor kinderen tot een gezonde salade of een lekkere Burger met Franse Frietjes. McDonald's voor iedereen. Een gevarieerd menu waar kinderen dol op zijn, zo kunnen  ze kiezen uit een maaltijd met groente, fruit of een toetje. En dat allemaal in een vrolijke doe- en speeldoos met een leuke verrassing.

 

stEl zelf jouw happy meal samen

Onze jongste gasten kunnen zelf hun Happy Meal samenstellen. Bij elke stap hebben zij meerdere keuzes, waaronder een verantwoorde keuze:

 

1. Kies een proteine (Chicken McNuggets 4, Hamburger of McFish)

2. Ga voor Worteltjes of Kleine Franse Frietjes

3. Ga voor Meloen stukjes of Worteltjes

4. Als drankje kun je kiezen uit een flesje Spa, 100% Biologische Halfvolle melk, Vers Sinaasappelsap, Verse Smoothie Aardbei-Banaan, Tropicana Appelsap of frisdrank.

 

En nieuw is dat je mag kiezen tussen een boekje of speeltje als verrassing in het Happy Meal.

 

NIEUW IN HET HAPPY MEAL! KEUZE UIT EEN BOEKJE OF SPEELTJE

McDonald’s blijft zich in 2019 inzetten om het lezen van boeken te bevorderen. Daarom hebben we in samenwerking met Cressida Cowell, bekend van haar boekenserie ‘Hoe tem je een draak?’ een exclusieve boekenserie van 12 boekjes ontwikkeld, die kinderen voortaan als alternatief voor het speeltje mogen kiezen. Iedere acht weken verschijnen er twee nieuwe boekjes uit de serie.
De serie gaat over de avonturen van de Boomtop-tweelingen. Hun ouders hebben een tijdmachine gebouwd om terug te keren in de tijd en onderzoek te doen naar het tijdperk van de dinosaurussen. Samen met de lezer beleven ze allerlei spannende avonturen en ontdekken ze interessante weetjes over de dino’s.

 

boordevol variatie

Hoewel de Hamburger, Chicken McNuggets en Franse Frietjes natuurlijk een vast onderdeel van het Happy Meal zijn, is het Happy Meal in de afgelopen jaren steeds gevarieerder geworden. Hiermee wil McDonald’s ouders een handje helpen om hun kinderen verantwoord, gevarieerd én lekker te laten eten. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Het Happy Meal niet alleen gekozen wordt door kinderen? Ook volwassenen bestellen zo nu en dan een Happy Meal.
  • Onze Happy Meals doorgaans kleinere porties bevatten dan onze menu’s?
  • Al sinds 2007 gekozen kan worden voor Vers Fruit, Spa en/of Snoeptomaatjes in het Happy Meal?
  • Het Happy Meal met Chicken McNuggets het populairst is in Nederland?
  • We vaker variëren met verantwoorde producten in het Happy Meal? Zo konden onze gasten eerder al kiezen voor Zonnatura Knijpfruit, Appelpartjes en Wortelfrietjes.

 

Meer informatie over het Happy Meal >