U bent hier

ALGEMENE INFORMATIE

 • "Zijn er ook McDonald’s cadeaubonnen te koop?"

  Je kunt McDonald’s Cadeaucheques kopen bij de meeste McDonald’s restaurants ter waarde van € 7.50. De bonnen zijn niet inwisselbaar voor geld en het hele bedrag dient besteed te worden. Mocht je een of meer bonnen willen aanschaffen dan raden wij je aan het restaurant van te voren te bellen.

  Tevens bestaat de kans dat het aankoopbedrag van Cadeaucheques alleen met contant geld afgerekend kan worden. Dit is niet in elk restaurant van toepassing, maar wij vragen je begrip voor deze maatregel.

 • "Kan ik algemene informatie over McDonald’s krijgen voor mijn studie?"

  McDonald’s heeft de keuze gemaakt om alleen studenten die stage bij McDonald’s Nederland lopen in detail te helpen bij het beantwoorden van vragen ten behoeve van hun studie.

  We willen je graag attenderen op de volgende bronnen:

   

  Nederland

  Over McDonald’s

   

  Internationaal

  Over McDonald’s

   

   

 • "Is McDonald’s Nederland nog op zoek naar nieuwe franchisenemers?"

  Op dit moment zijn wij niet op zoek naar nieuwe franchisenemers.

 • "Heeft McDonald’s interesse in sponsoring?"

  McDonald’s Nederland is hoofdsponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds en een aantal grote sportevenementen zoals het EK en WK voetbal en de Olympische Spelen.

  Voor lokale of regionale sponsoraanvragen kun je gebruik maken van het contactformulier voor een sponsorverzoek op de lokale websites van onze restaurants. Je krijgt toegang tot een restaurantwebsite wanneer je op www.mcdonalds.nl klikt op Restaurants, een restaurant opzoekt en vervolgens doorklikt naar bijbehorende website, indien geactiveerd.