U bent hier

BEWUSTE LEVENSSTIJL

Steeds meer consumenten streven naar een bewuste levensstijl, waarbij ze zoeken naar een goede balans tussen gevarieerd eten en voldoende bewegen. McDonald’s geeft hier als familierestaurant op verschillende manieren invulling aan. We werken voortdurend aan een gevarieerd en verantwoord menu waaruit iedereen een weloverwogen keuze kan maken. We bieden heldere informatie over de voedingswaarde van onze producten. En we stimuleren sport en beweging op verschillende manieren. We laten hiermee zien dat eten bij McDonald’s binnen een actieve en bewuste levensstijl past.

Variatie en fun

Het Happy Meal menu is steeds gevarieerder geworden in de afgelopen jaren en biedt volop gezonde keuzes, zoals vers fruit, spa, worteltjes en snoeptomaatjes. We proberen gezinnen op een leuke en speelse manier van ons groente- en fruitaanbod te laten genieten, bijvoorbeeld door de producten in een speelse verpakking aan te bieden. Zo kunnen onze gasten een gezonde keuze maken, voor zichzelf én voor hun kind.

Spelen en bewegen

McDonald's stimuleert spelen en bewegen van oudsher met enthousiasme. Naast de internationale sponsoring van het EK en WK voetbal, geven we er in Nederland op nationaal niveau invulling aan door samenwerkingsverbanden met het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen. Op lokaal niveau is een grote diversiteit aan sportsponsoractiviteiten van sportclubs en sportevenementen.